WAT IK GEEF…

HATHA YOGA

In de naam Hatha komen de Sanskrietwoorden en energieën “HA” (zon & mannelijk) en “THA” (maan & vrouwelijk) samen. Door je ademhaling naar bepaalde plekken in het lichaam te brengen breng je daar je bewustzijn. Elke houding bestaat uit 4 momenten: voorbereiding, beweging, volharding en voelen. Je blijft 3-15 ademhalingen in een pose zodat je kan doorvoelen.

YIN YOGA

Rustige en verfrissende les zodat de energie kan doorstromen. Het versterkt en versoepelt het bindweefsel en gewrichten en rekt de dieperliggende spieren en het bekkengebied. Daarbovenop zorgt het voor maximale bewegingsvrijheid. Je krijgt de tijd om elk aspect van het lichaam te voelen met een soepel, energie en sterk lichaam als resultaat! Ook stimuleert het de merdianen en  deorganen en bereidt het de geest voor op meditatie dankzij het verstillende effect.

YOGA NIDRA

Yoga Nidra staat ook bekend als ‘yoga-slaap’ of ‘moeiteloze ontspanning’. Het kan worden omschreven als de bewuste toestand tussen waken en slapen.
Het creëert een gevoel van welzijn door middel van bewustzijn en het verwelkomen van alles wat aanwezig is. Men ligt heerlijk onder een deken in stilte, bewegingsloos.Het enige wat men doet is met volle aandacht de instructies volgen waardoor men heerlijk ontspant, zodat het onderbewustzijn zuivert & spanningen worden losgelaten. 

ONLINE UURROOSTER

GROEPSLESSEN

PERSOONLIJK & VIRTUEEL!

Elke maand worden ook Maan en
Nieuwe Maan lessen gegeven!

MAANDAG
20:00 – 21:00 @ Yoganna

“Vertragen, observeren, verbinden en houden van jezelf.”
Verdiepende Zelfliefde Yin Yoga

DONDERDAG
20:00 – 21:00 @ Sporting Antwerpen

“Bewegen, ademen, voelen…”
Hatha Yoga

DEELNEMEN?

Yoganna:
Schrijf je in via desbetreffende contactformulier of
stuur een sms naar het nummer: 0472/43.60.69

Sporting A:
Inschrijvingen zijn reeds gesloten.

VRAGEN? CONTACTEER ME!    × Vragen? Ik help je graag!