MIJN MISSIE...

Mensen ondersteunen in hun pad om te leven vanuit
een Liefdevolle diepe verbinding met zichzelf!

Een gezonde, vitale, gelukkige en inspirerende bedrijfscultuur creëren
door het welzijn van medewerkers te ondersteunen!

Laten we samenwerken...

Wil je bewuster leven en meer innerlijke rust ervaren?
Avontuur dan één van mijn live en online
verdiepende en verzachtende lessen om jou helemaal tot jezelf te laten komen!
Klik hier voor het uurrooster.

Heb je het graag persoonlijk?
Ontdek dan de verschillende vormen van privé yoga!

Wil je als ondernemer jouw medewerkers ondersteunen in hun welzijn?
Ik ondersteun op verschillende manier, live, virtueel en
gekruid met die persoonlijke touch!
Zowel sessies als workshops kunnen samen bekeken worden.
Bekijk alles hier!

Blader gerust door deze pagina en voel wat je kriebelt…
Ik help jou graag!

Live online Yogalessen mét studiokwaliteit! Deze worden gegeven via het platform Yogalive. Bekijk het uurrooster en geniet mee.

Wil je liever privé yoga ervaren, online of live? Het kan allemaal! Check de verschillende formules.

Wil je meer in verdieping gaan naar jezelf en de wonderwereld van Yoga ontdekken? Dan is een workshop net datgene wat jou kan ondersteunen.

Ervaar yoga op een andere manier en ontdek de rijkdom van verandering! Deze speciale lessen zorgen voor nieuwe inzichten! We gaan in verdieping.

Teacher Trainingen verdiepen je. Ze geven je meer inspiratie en inzicht én laten je een diepere reis maken naar jezelf, emotioneel & fysiek.

Wil jij als ondernemer zorgen voor het welzijn van je medewerkers? Bekijk dan het aanbod en zorg voor het hart van je bedrijf.

Een platform met online yogalessen. Plan je zelf graag jouw yoga-ogenblikken in? Dan is Yoganna Holistic Academy het antwoord op jouw wensen!

Op zoek naar tips en trics als het gaat over gezonde voeding, een mooie huid, natuurlijke producten? Neem een kijkje op de blog!

Laten we starten...

Begin je net aan jouw Yoga Avontuur?
Spannend! Je kan yoga ervaren live, virtueel, zoals jij het maar wilt!

Ik deel hele graag met jou de vruchten van Yoga.
Zo kan jij ervaren hoe het is om Innerlijke Rust te voelen, ZelfLiefde te manifesteren en hierdoor yoga te beleven in jouw dagelijkse leven.

Rol nu je mat uit…BEWEEG én VOEL!

QUOTE

``Vital Force is our innating loving, vibrational Force.
It's the energy by which everything moves and operates.
The level of that energy force within us, directly impacts and influences the state of our mind and therefore the quality of our life.`` - Patel Rajshree

BEN JIJ KLAAR OM 1 OP 1 SAMEN TE WERKEN?

Doe mee voor een privé sessie, volg een online live yogasessie met studiokwaliteit, ervaar een workshop…

REVIEWS

Beide workshops werden zeer gestructureerd gegeven.  Bij deze workshop werden de oefeningen na ieder blok anatomie gegeven, terwijl bij de workshop “lage rugpijn” de oefeningen als laatste aan bod kwamen. Ik heb geen voorkeur en vond de aanpak van beide workshops top! Geen suggesties voor verbetering in de aanpak dus, noch voor een nog betere YogaBeleving. Ik beveel beide workshops zeker aan. Hoewel Joanna beweert geen dokter te zijn, geeft ze alle vertrouwen door haar uiterst grondige kennis. Vragen worden altijd beantwoord en er worden tal van voorbeelden en vergelijkingen gegeven om alles zeer duidelijk over te brengen. Ik voeg er graag aan toe dat het een plezier is om naar haar workshops en yogamomenten te komen. Alleen haar stem al werkt helend! Ik ben heel blij dat ik na jaren zoeken een manier heb gevonden die me lichamelijk en geestelijk doet ontspannen. Hartelijk dank hiervoor!!!

Brit Bruyninckx

REVIEWS

Gisteren heb ik de workshop "Yin Yoga voor lage rugpijn" gevolgd. Joanna is een heel rustige persoonlijkheid die duidelijk weet waarover ze spreekt. De combinatie theorie en praktijk is zeer verhelderend. Indien een bepaalde oefening moeilijk voor je is door bv. anatomische beperkingen, heeft ze steeds wel een alternatief. Heb er enorm van genoten en voel nu reeds een heel verschil, minder stijfheid en minder pijn. Zeker tot een volgende!

Nadia Cuyt

REVIEWS

Wat ben jij toch een heerlijke vrouw. Het voelt altijd zo goed en fijn om een workshop "Yin Yoga voor lage rug" van jou te volgen! Voor mezelf heel wat uit meer uit mijn comfortzone en jij laat het zo geweldig voelen als of je heel de wereld aan kan. Dank je wel!

Branda Cat

REVIEWS

De quote "Your Zen Is My Smile!" is wat Yoganna kort en krachtig omschrijft. Met zachtheid, eenvoudigheid, warmte en liefde geeft ze telkens les. Daarbovenop heeft ze steeds aandacht voor geest & lichaam en dit op een zeer persoonlijke & creatieve & veilige manier. Ze straalt tijdens het lesgeven en je merkt op dat ze dit doet met volle passie. Onze Zen zorgt steeds voor een mooie glimlach bij haar. Een aanrader indien je op een professionele en toch persoonlijke manier wilt verwend worden.

Ingrid Hoeckx

REVIEWS

Een prachtige vrouw die rust uitstraalt, die houdt van mensen, die graag mensen laat genieten, die kan spreken, troosten en verzachten met haar blik, een dame die me tot rust brengt en zoveel liefde uitstraalt

Clarisse De Smedt

REVIEWS

Op yoga retreat wist Joanna ons met heel veel Liefde letterlijk en figuurlijk te omarmen. Het waren 3 dagen van heerlijke verwennerij! Dankjewel voor je wijze lessen, je rustige lessen, je pittige lessen.

Gwenda Philips

REVIEWS

Prachtvrouw met supermooi aura en wat een energie!! De klik was er direct!

Nicole Sapion

REVIEWS

Straalt aanstekelijke Liefde en Levensvreugde uit!

Mieke Van De Veire

REVIEWS

Joanna is een schitterende Yoga-lesgeefster. Ze heeft diepe kennis en weet die op maat te vertalen naar wat je nodig hebt! Magnifieke aanrader!

Kathleen Preso

REVIEWS

Joanna Mees is een Meester op haar gebied! Kracht, zachtheid, enthousiasme & onwaarschijnlijke creativiteit & vernieuwing komen steeds opborrelen tijdens haar lessen, met steeds persoonlijke aandacht voor lichaam & geest. Gewoon een aanradertje!

Dominique Steenhoudt

REVIEWS

Ik heb de mooie kans gekregen om een yoga retreat bij Sealux te boeking met Yoganna als coach. Op prachtige locaties gedurende een week. Wat een bijzonder en inspirerend persoon, ze ademt en leeft Yoga, heb yoga hierdoor op een intensere manier ervaren met een zachte en warme stem begeleidt ze je naar je diepste ik.

Annick De Smedt

REVIEWS

Joanna mengt een gigantische hoeveelheid kennis met veel passie en vooral veel liefde. Dit maakt dat haar yoga lessen en haar retraites enorm fijne en sterke ervaringen zijn. Er is telkens een rode draad over de lessen, en toch blijven ze verfrissend en uitdagend. Dus, als je een plek zoekt om je lichaam te versterken en te versoepelen, en tegelijkertijd je mentale kracht te verhogen, dan zijn de lessen van Joanna the place to be!

Géraldine Sanders

VRAGEN? CONTACTEER ME.    × Vragen? Ik help je graag!