WELKE VORMEN VAN YOGA GEEF IK…

HATHA YOGA

In de naam Hatha komen de Sanskrietwoorden en energieën “HA” (zon & mannelijk) en “THA” (maan & vrouwelijk) samen. Door je ademhaling naar bepaalde plekken in het lichaam te brengen, breng je je bewustzijn daar. Elke houding bestaat uit 4 momenten: voorbereiding, beweging, doorzettingsvermogen en gevoel. Je blijft 3-15 ademhalingen in een houding zodat je kunt voelen.

YIN YOGA

Rustige en verfrissende les zodat de energie erdoor kan stromen. Het versterkt en ontspant het bindweefsel en de gewrichten en rekt de diepere spieren en het bekkengebied. Bovendien zorgt het voor maximale bewegingsvrijheid. Je krijgt de tijd om elk aspect van het lichaam te voelen met een flexibel, energiek en sterk lichaam als resultaat! Het stimuleert ook de meridianen en de organen en bereidt de geest voor op meditatie dankzij het kalmerende effect.

YOGA NIDRA

Yoga Nidra wordt ook wel ‘yogaslaap’ of ‘moeiteloze ontspanning’ genoemd. Het kan worden omschreven als de bewuste toestand tussen waken en slapen.
Het creëert een gevoel van welzijn door bewustzijn en het verwelkomen van alles wat aanwezig is. Je ligt rustig en roerloos onder een deken. Het enige dat je hoeft te doen is de instructies met volledige aandacht opvolgen, waardoor je heerlijk ontspant, waardoor het onderbewustzijn wordt gezuiverd en spanningen worden losgelaten.

AANBOD…

Online Live Yoga Classes

Privé Sessies

Speciale Events

Workshops

Retreats

ONLINE SCHEDULE

Groep lessen

persoonlijk & virtueel!

MAANDAG ONLINE YIN YOGA
8 – 9 PM

“Vertraag, observeer, adem en voel.”

DEELNEMEN?

Yoganna:
Vult het contactformulier in of bel me op het nummer +34 722 21 34 08

QUESTIONS? CONTACT ME!    × Vragen? Ik beantwoord ze graag!