DSCF0141

WORKSHOPS

Wil je meer in verdieping gaan naar jezelf en de wonderwereld
van Yoga ontdekken?
Dan is een workshop net datgene wat je ondersteunen zal.

Onderaan vind je de workshops die gegeven kunnen worden.
Wil je zelf een workshop volgen? Neem dan een kijkje naar de eventpagina.

Wil je je yogastudio opliften met een workshop van Yoganna? Ook dat kan!

Pranayama Verleng je levensenergie

Pranayama is het bewust verlengen en versterken van de ademhaling en de levenskracht die ermee gepaard gaat. In deze 1,5 uur durende workshop gaan we dieper in op de belangrijkste Pranayama technieken en hun functies. Adem, relax en ervaar het diepgaande effect van Pranayama.

25,00 euro per persoon

Backmitra®

We oefenen 1,5 uur met de BackMitra® om de wervelkolom en het bekken te mobiliseren met therapeutische yogahoudingen. We leren te ontspannen en los te laten zodat het lichaam zich vrijer voelt.

25,00 euro per persoon

5 ELEMENTEN

Wanneer we de energieën bestuderen die geassocieerd worden met de vijf elementen: water, aarde, vuur, wind en ruimte, kunnen we ons verbinden met de overeenkomstige energieën in onze geest en lichaam. Ontdek tijdens deze 1,5 uur hoe jij jezelf in balans kunt brengen met de 5 elementen!

115,00 euro per persoon

Yin voor lage rugpijn

Lage rugpijn, het is geen ongekend gegeven. Foutieve zithoudingen, ongezonde voeding, herhalende bewegingen...Met Yin yoga laten we ons lichaam op een comfortabele manier ontspannen zodat jouw rug ontspant!

25,00 euro per persoon

Yin voor nek-en hoofdpijn

We spenderen uren, dagen achter onze computers, laptops, gsm’s. De herhalende bewegingen kunnen zorgen voor migraine, nek-en hoofdpijn. Ontdek tijdens deze workshop hoe jij jezelf kan helen.

25,00 euro per persoon

Yin & Nidra voor een betere slaap

Door omstandigheden zoals zorgen, stress enz. wordt vaak je slaap geïmpacteerd. Je slaapt moeilijk in, moeilijk door en je voelt jezelf moe in de ochtend. Tijdens deze workshop leren we hoe we onze slaap kunnen optimaliseren.

25,00 euro per persoon

FACE YOGA

Ontdek hoe jij je huid gezonder en stralender kunt maken dankzij Face Yoga. Een paar minuten per dag geeft een prachtige gloed aan je huid én de rimpeltjes vervagen. Ontdek tijdens deze workshop hoe jij snel die mooie huid krijgt!

25,00 euro per persoon

Yin Yoga voor gelukkige heupen

Heupopeners zijn geweldig voor het loslaten van spanning in het lichaam, opgebouwde emoties en stagnerende energie. Ontdek er meer over tijdens deze workshop

25,00 euro per persoon

Self Love Rituals & Restorative Yoga

EigenLiefde gaat over het opnieuw aangaan van de belangrijkste relatie in je leven - JIJ! Ontdek tijdens deze workshop hoe je ZelfLiefde kan integreren in je dagelijkse leven zodat jij een betere relatie hebt met jezelf.

25,00 euro per persoon

Yoga Nidra Ontdek De Kunst Van Het Diepe Ontspannen

Yoga Nidra, over ook anders genaamd: de Yogislaap of psychische slaap. Het is een begeleide meditatie waarbij je in een bewuste vorm van slaap terecht komt. Je ligt heerlijk onder een deken in stilte, bewegingsloos. Ontdek er alles over tijdens deze workshop!

25,00 euro per persoon

Wall Yin Yoga

Wall Yin is een serie Yin-yogahoudingen waarbij de muur wordt gebruikt als een hulpmiddel om het stressniveau (spanning / compressie) in het doelgebied van de betreffende houding effectief te verhogen of te verlagen. De primaire nadruk ligt op heupen en wervelkolom. Ontdek er alles over tijdens deze workshop!

25,00 euro per persoon

De Psoas, Ontluik De Spier Van De Ziel

De Psoas, één van de grootste spieren in jouw lichaam en het verbindt je bovenlichaam met je onderlichaam. De spier staat ook bekend als “De Spier Van De Ziel”. Het is de plek waar we onze trauma’s opslagen en de plek die reageert van zodra we angstig zijn, ons bedreigd voelen of stress ervaren. Ontdek tijdens deze workshop hoe jij je psoas kan ondersteunen. Een verwennerij!

33,00 euro per persoon

REVIEWS

Beide workshops werden zeer gestructureerd gegeven.  Bij deze workshop werden de oefeningen na ieder blok anatomie gegeven, terwijl bij de workshop “lage rugpijn” de oefeningen als laatste aan bod kwamen. Ik heb geen voorkeur en vond de aanpak van beide workshops top! Geen suggesties voor verbetering in de aanpak dus, noch voor een nog betere YogaBeleving. Ik beveel beide workshops zeker aan. Hoewel Joanna beweert geen dokter te zijn, geeft ze alle vertrouwen door haar uiterst grondige kennis. Vragen worden altijd beantwoord en er worden tal van voorbeelden en vergelijkingen gegeven om alles zeer duidelijk over te brengen. Ik voeg er graag aan toe dat het een plezier is om naar haar workshops en yogamomenten te komen. Alleen haar stem al werkt helend! Ik ben heel blij dat ik na jaren zoeken een manier heb gevonden die me lichamelijk en geestelijk doet ontspannen. Hartelijk dank hiervoor!!!

Brit Bruyninckx

REVIEWS

Gisteren heb ik de workshop "Yin Yoga voor lage rugpijn" gevolgd. Joanna is een heel rustige persoonlijkheid die duidelijk weet waarover ze spreekt. De combinatie theorie en praktijk is zeer verhelderend. Indien een bepaalde oefening moeilijk voor je is door bv. anatomische beperkingen, heeft ze steeds wel een alternatief. Heb er enorm van genoten en voel nu reeds een heel verschil, minder stijfheid en minder pijn. Zeker tot een volgende!

Nadia Cuyt

REVIEWS

Wat ben jij toch een heerlijke vrouw. Het voelt altijd zo goed en fijn om een workshop "Yin Yoga voor lage rug" van jou te volgen! Voor mezelf heel wat uit meer uit mijn comfortzone en jij laat het zo geweldig voelen als of je heel de wereld aan kan. Dank je wel!

Branda Cat
× Vragen? Ik help je graag!